P&R Financieel Adviesbureau B.V.

Uw partner voor een compleet financieel advies

 

Pecunia et Rogationes: de Latijnse woorden voor “geld” en “vragen”.
P&R Financieel Adviesbureau B.V. heeft heel bewust voor deze begrippen in de naam van ons kantoor gekozen. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor al uw vragen over financiële zaken.

Op financieel gebied wordt de situatie steeds onoverzichtelijker. Zo staan bijvoorbeeld hypotheek, pensioen, vermogensbeheer en fiscale vraagstukken steeds minder op zichzelf maar vormen zij steeds meer een complex geheel. U behoudt het overzicht door een deskundig adviseur in de arm te nemen. Iemand met verstand van zaken. Iemand die in staat is uw totale situatie te overzien. Iemand die u totaaladviezen geeft die u zowel op korte als op lange termijn profijt opleveren.

P&R Financieel Adviesbureau B.V. is hiervoor de financieel specialist bij uitstek. Onze kennis van de materie en onze ervaring op financieel gebied stellen ons in staat u van hoogwaardige adviezen te voorzien. Bij onze advisering gaan wij uit van uw wensen en behoeften. Wij brengen uw totale financiële situatie in kaart, analyseren deze nauwgezet en werpen een blik op uw financiële toekomst. Op basis van deze ingrediënten brengen wij u een totaaladvies uit. Een maatwerkadvies waarvan u de vruchten plukt.

Het speelveld van P&R Financieel Adviesbureau B.V. is breed. Wij kunnen u deskundig en objectief adviseren over onder andere:

· Hypotheken
· Verzekeringen
· Financieringen
· Spaarplannen
· Persoonlijke financiële planning

Belangrijk om te weten is dat P&R Financieel Adviesbureau B.V. aan geen enkele financiële instelling gebonden is. Dat betekent dat u steeds een onafhankelijk en eerlijk advies van ons kunt verwachten.

Wilt u meer weten over de adviesmogelijkheden van P&R Financieel Adviesbureau B.V.? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij geven u graag antwoord op al uw financiële vragen.

Be smart, be intelligent, be informed!