Erkend leerbedrijf

P&R Financieel Adviesbureau is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je als mbo-student het praktijkgedeelte van jouw opleiding bij ons bedrijf mag volgen. De erkenning wordt geregeld door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).


Op zoek naar een leuke stageplek?

wil je jouw stage bij een financieel advieskantoor afronden waar geen dag hetzelfde is? Stuur dan jouw mail met een korte motivatie naar peter@profinancieel.nl.Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.


Wettelijke taken

SBB verricht wettelijke taken voor het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven:

  • erkennen en begeleiden van leerbedrijven
  • onderhouden van de ‘kwalificatiestructuur mbo’
  • verzorgen van informatie over de arbeidsmarkt, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid van het opleidingsaanbod
  • Ook adviseren we de ministers van OCW en EZ over de aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.


Eén loket, één werkwijze

Met SBB is er één loket en één werkwijze voor leren in de praktijk. Op MijnSBB voor bedrijven of via de portal voor het onderwijs onderhoudt u zelf uw gegevens. Voor persoonlijke dienstverlening zijn er adviseurs praktijkleren, die door het hele land advies geven over stages en leerbanen. En ook de medewerkers van de Servicedesk in Zoetermeer helpen u graag verder.

Contact gegevens:

T : 088 338 00 00

Postadres:
Postbus 7259
2701 AG Zoetermeer

Bezoekadres:
Louis Braillelaan 24
2719 EJ Zoetermeer

Website:
https://www.s-bb.nl